ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία Καλογιάννης ιδρύθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη και από το 1978 μέχρι και σήμερα στεγάζεται στο κέντρο της πόλης στην οδό Φράγκων 20.

Αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά στον κλάδο υποστήριξης και εφοδιασμού γραφείων, χαρτοπωλείων και (b2b) επιχειρήσεων, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με πάνω από 20.000 κωδικούς σε: Είδη Γραφείου // Αρχειοθέτησης // Υλικά Συσκευασίας // Χαρτικά // Είδη Παρουσιάσεων // Μηχανές Γραφείου // Υλικά Βιοτεχνιών // Είδη Hobby // Εξειδικευμένα Προϊόντα για Συλλέκτες // Προϊόντα Σήμανσης // Σχολικά Είδη // Αναλώσιμα H/Y // Κόλλες Παντός Τύπου και πολλά άλλα.

Φιλοσοφία μας

Το σλόγκαν της εταιρείας μας “Καλογιάννης ...έχει αυτό που ψάχνεις”, μας κάνει όλο και πιο τολμηρούς στο να αναζητούμε και να εισάγουμε νέα πρωτοπόρα προϊόντα, που θα καλύπτουν το σύνολο των αναγκών τόσο μιας σύγχρονης επιχείρησης, όσο και κάθε ιδιώτη.

Σκοπός μας

Να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις με καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πελάτες μας

Λόγω της ευρείας γκάμας των προϊόντων μας, μας εμπιστεύονται οι περισσότερες βιομηχανίες και εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας μας, καθώς και γραφεία και ιδιώτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συνεργασίες - Αποκλειστικότητες

Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα εργοστάσια & αντιπροσωπείες γραφικής ύλης σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και οι αποκλειστικές μας εισαγωγές καθιστούν την εταιρεία μας πρωτοπόρο σε ποιότητα, πιστότητα και ανταγωνιστικότητα και εγγυώνται στους πελάτες μας ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή.

kalogiannis.gr

Θέλοντας να είμαστε πάντα μπροστά στις εξελίξεις, ήδη από τις αρχές του 2005, δημιουργήσαμε το πρώτο καταλογικό website μας, το οποίο ανανεωνόταν και ενημερωνόταν με τα νέα μας προϊόντα. Το kalogiannis.gr αγαπήθηκε αμέσως δίνοντας μας ενέργεια ώστε να πάμε ακόμη παραπέρα. Έτσι από το 2009 θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας τους δώσαμε τη δυνατότητα και των online αγορών.

Η μεγάλη ανταπόκριση & το ενδιαφέρον σας, μας υποχρεώνει να προσπαθούμε συνέχεια προς το καλύτερο. Το νέο και πλήρως εκσυγχρονισμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι ακόμη πιο εύχρηστο και απόλυτα φιλικό στις νέες τεχνολογίες. Με εξειδικευμένα τμήματα διεκπεραίωσης, ελέγχου και συσκευασίας εγγυόμαστε την άμεση, σωστή και ασφαλή παράδοση των παραγγελιών σας.

50 χρόνια δίπλα σας και συνεχίζουμε…

50 χρόνια