TURBO BOND 3 gr | Kalogiannis

TURBO BOND 3 gr

Κωδικός: 007-0035

Η ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΚΗ TURBO ΚΟΛΛΑ είναι ένα χημικό προϊόν υψηλής ποιότητος και αντιπροσωπεύει μια πραγματικά, νέα αίσθηση στο χώρο των συγκολλητικών ουσιών. Αλφα - Κυανοακρύλιο είναι η βασική ουσία παραγωγής, μια από τις πιο επιθυμητές κόλλες του καιρού μας, ευκολόχρηστη, γρήγορη και σε πορώδη υλικά δίδει απίστευτη συγκόλληση. Το γεγονός αυτό καθιστά αυτή την κόλλα σχεδόν απαραίτητη στη βιομηχανία, φωτοοπτικών, αυτοκίνησης, πλαστικών, αθλητικών ειδών, ειδών λαϊκής τέχνης, υποδηματοποιίας, κατασκευών από αλουμίνιο, αργυροχρυσοχοϊας, ναυπηγικής, παιχνιδιών, για οδοντοτεχνίτες και μοντελισμό. Οι συγκολλήσεις παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη θερμοκρασία, υγρασία και χημικά. Θα επιτύχετε υψηλής αντοχής συγκολλήσεις ακόμη και σε πορώδη υλικά.

Η TURBO ΚΟΛΛΑ είναι κατάλληλη σχεδόν για κάθε υλικό όπως ξύλο, μελαμίνη, Μ.D.F., σίδηρο, ατσάλι, αλουμίνιο, μπρούντζο, χαλκό, πορσελάνη, μάρμαρα, κεραμικά, γύψο, πλακάκια, πλαστικά, A.B.S, PMMA, P.V.C, πλεξιγκλάς, πολυστερίνη, λάστιχο, νεοπρέν και νεοπρέν - σούπερ, χαρτί, δέρμα, έβενο, βακελίτη, χρυσό, ασήμι, μουράνο, φίλντισι, πολύτιμες πέτρες, ψευδοκοσμήματα, διάφορα εύκαμπτα και άκαμπτα πλαστικά, κ.α.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ, ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ & PVC.

ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ, ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ.

ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
1. Προαιρετικός ανοικτός χρόνος αναμονής για άνετη προετοιμασία και κόλλημα μεγάλων επιφανειών.
2. Διόρθωση στη συγκόλληση. Όταν οι επιφάνειες έλθουν σε επαφή μπορούν να μετακινηθούν ακριβώς στο σημείο που θέλουμε να γίνει η συγκόλληση.
3. Τελείως διαφανής.
4. Εύκαμπτη, αδιάβροχη με αντοχή σε ζέστη και σε κρύο. Είναι αδιαπέραστη από νερό και άλλα χημικά υγρά με αντοχή θερμοκρασίας από - 50? C μέχρι + 120? C.
5. Πώμα που αλλάζει. Για τα φιαλίδια 5γρ, 10γρ, 20γρ, 50γρ υπάρχουν ανταλλακτικά πώματα εάν βουλώνει στο μπροστινό μέρος, για χρήση της κόλλας, μέχρι τελευταίας σταγόνας.
6. Διατίθεται σε πολλές και μεγάλες οικονομικές συσκευασίες. Σε 2γρ, 3γρ, 4γρ, 5γρ, 10γρ, 20γρ, 50γρ, 500γρ και 1.000γρ, με εκπληκτικά χαμηλό κόστος για την ποιότητά της.
7. Δεν ενδείκνυται για τεφλόν, πολυαιθυλένιο και πολυπροπυλένιο.
8. Έρχεται συσκευασμένη από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ με κωδικό παρτίδας παραγωγής και εγγύηση για ένα (1) χρόνο, συντηρείται καλύτερα σε δροσερό μέρος (από 0? C έως + 10? C)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:
Οι προς συγκόλληση επιφάνειες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνη, σκουριά, λάδια, λίπη, γράσα. Συνιστάται να αγριέψουμε λίγο τις επιφάνειες όπως σόλες παπουτσιών κ.λ.π. πριν τη συγκόλληση. Εάν οι πρός συγκόλληση επιφάνειες είχαν κολληθεί κατά το παρελθόν η παλιά κόλλα πρέπει να καθαριστεί. Όσο πιο λεπτό είναι το στρώμα της κόλλας τόσο πιο σφιχτή γίνεται η σύνδεση (μην τρίβετε, μόνο απλώστε την). Για την συγκόλληση πολύ πορωδών υλικών συνιστάται η χρήση λίγο περισσότερης κόλλας ή TURBO-ΚΟΛΛΑ GEL. Θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε θερμοκρασία δωματίου + 18? C. Τα συγκολληθέντα μέρη πρέπει να μείνουν άθικτα για μερικά λεπτά χωρίς να δοκιμάσουμε εάν έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει πλήρως συμπαγής η συγκόλληση εξαρτάται από το υλικό. Ανάλογα με τα χρησιμοποιούμενα υλικά θα στεγνώσει - σκληρύνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά.

Μονάδα πώλησης: 1 Τεμάχιο
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ
4,76 €

Ενημέρωση διαθεσιμότητας

Όταν το προϊόν είναι και πάλι διαθέσιμο θα ενημερωθείτε μέσω e-mail

ΔΕΝ θα σας στείλουμε άλλα email και

ΔΕΝ θα εγγραφείτε στο newsletter μας