ΚΟΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ 50gr SCHWANHEIMER

Κωδικός: 007-0003
 • Eπαγγελματική κόλλα για όλους τους συνδυασμούς των υλικών.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη Βιομηχανία, Βιοτεχνία, Χειροτεχνία, Σπίτι, Hobby.
 • Είναι ένα χημικό προϊόν υψηλής ποιότητος και αντιπροσωπεύει μια πραγματικά, νέα αίσθηση στο χώρο των συγκολλητικών ουσιών.
 • Ευκολόχρηστη, γρήγορη και σε πορώδη υλικά δίδει απίστευτη συγκόλληση.
 • Το γεγονός αυτό καθιστά αυτή την κόλλα σχεδόν απαραίτητη στη βιομηχανία, φωτοοπτικών, αυτοκίνησης, πλαστικών, αθλητικών ειδών, ειδών λαϊκής τέχνης, υποδηματοποιίας, κατασκευών από αλουμίνιο, αργυροχρυσοχοϊας, ναυπηγικής, παιχνιδιών, για οδοντοτεχνίτες και μοντελισμό.
 • Οι συγκολλήσεις παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη θερμοκρασία, υγρασία και χημικά.
 • Θα επιτύχετε υψηλής αντοχής συγκολλήσεις ακόμη και σε πορώδη υλικά.
 • Πλεονεκτήματα:
  1. Άνετη προετοιμασία και κόλλημα μεγάλων επιφανειών λόγου του προαιρετικού ανοικτού χρόνου αναμονής της.
  2. Διόρθωση στη συγκόλληση. Όταν οι επιφάνειες έλθουν σε επαφή μπορούν να μετακινηθούν ακριβώς στο σημείο που θέλουμε να γίνει η συγκόλληση.
  3. Τελείως διαφανής.
  4. Εύκαμπτη, αδιάβροχη με αντοχή σε ζέστη και σε κρύο. Είναι αδιαπέραστη από νερό και άλλα χημικά υγρά με αντοχή θερμοκρασίας από - 55? C μέχρι + 95? C.

  Κατάλληλα υλικά:
  Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΟΛΛΑ - SCHWANHEIMER INDUSTRIEKLEBER GmbH είναι κατάλληλη σχεδόν για κάθε υλικό όπως ξύλο, μελαμίνη, Μ.D.F., σίδηρο, ατσάλι, αλουμίνιο, μπρούντζο, χαλκό, πορσελάνη, μάρμαρα, κεραμικά, γύψο, πλακάκια, πλαστικά, A.B.S, PMMA, P.V.C, πλεξιγκλάς, πολυστερίνη, λάστιχο, νεοπρέν και νεοπρέν - σούπερ, χαρτί, δέρμα, έβενο, βακελίτη, χρυσό, ασήμι, μουράνο, φίλντισι, πολύτιμες πέτρες, ψευδοκοσμήματα, διάφορα εύκαμπτα και άκαμπτα πλαστικά, κ.α.

  ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
  ΑΛΦΑ ΚΥΑΝΟΑΚΡΥΛΙΟΝ. Μην το εισπνέετε πρέπει να χρησιμοποιείται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Κολλάει δέρμα και μάτια σε δευτερόλεπτα. Διατηρήστε την μακριά από τα παιδιά. Απομακρύνετε την κόλλα από το δέρμα πλένοντας αμέσως με άφθονο νερό και σαπούνι ή με καθαριστική πάστα χεριών. Ξεπλύνετε τα μάτια με υγρό καθαρισμού ματιών και συμβουλευθείτε γιατρό.

Μονάδα πώλησης: 1 τεμάχιο
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ
25,02 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ