Facebook Pixel

Δημιουργήστε μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια με μαρκαδόρους από την edding

06/12/2021 by kalogiannis gr
christmas diy by edding

Επιλέξτε μαρκαδόρους σε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα χρώματα (χρυσό, ασημί, λευκό, χαλκός) και δημιουργείστε μοναδικά στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, για διακόσμηση ή για δώρα στους αγαπημένους σας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ιδιαίτερα δημιουργική!

1. Αρχικά επιλέξτε ένα ουδέτερο στολίδι χωρίς σχέδια και ένα χρώμα μαρκαδόρου που σας αρέσει. Για μεγαλύτερη ευκολία καθώς ζωγραφίζετε είναι καλύτερα να αποφεύγετε να κρατάτε το στολίδι. Χρησιμοποιήσετε μια μικρή πετσέτα ή ύφασμα και σχηματίστε μια "φωλιά" στη συνέχεια τοποθετήστε το στολίδι ώστε να το κρατάει στη θέση του.


christmas diy step 1

2. Πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον μαρκαδόρο ως εξής: 
Α. Ανακινήστε δυνατά τον μαρκαδόρο χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι.
Β. Αφαιρέστε το καπάκι και αντλήστε τον μαρκαδόρο μερικές φορές σε ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί μέχρι να εμφανιστεί μελάνι στην μύτη. 
Γ. Τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. 

Με το μαρκαδόρο γυαλιστερής βαφής edding 780 μπορείτε να πετύχετε μια ανάλαφρη σχεδίαση λεπτών μοτίβων. Δώστε το σχήμα καρδιάς σχεδιάζοντας πολλούς μικροσκοπικούς σταυρούς κοντά μεταξύ τους. Εναλλακτικά σχεδιάστε γραμμικά μοτίβα, σχήματα, slogan ή ονόματα αγαπημένων προσώπων.

christmas diy step 2

3. Συνδυάστε 2 ή και περισσότερα χρώματα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Για σχεδιασμό ελαφρώς μεγαλύτερων μοτίβων επιλέξτε τον μαρκαδόρο μεσαίας γραφής edding 751 gloss. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα στο ίδιο στολίδι, περιμένετε μέχρι να στεγνώσει το κάθε χρώμα πριν συνεχίσετε με το επόμενο. Για να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά τρισδιάστατα εφέ, σχεδιάστε μεγάλα αστέρια και μόλις στεγνώσουν, προσθέστε λευκά περιγράμματα στη μία πλευρά.

christmas diy step 3

Τα στολίδια μπορούν να εξατομικευτούν με λέξεις, ευχές, ονόματα ή διακοσμητικά γράμματα αποτελώντας ένα ιδανικό δώρο για αγαπημένα πρόσωπα! Απλά αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε τα πιο γοητευτικά στολίδια των γιορτών!

! Μετά τη χρήση, να τοποθετείτε πάντα το καπάκι ασφαλείας και να αποθηκεύετε το μαρκαδόρο οριζόντια.

Αφού τελειώσετε αναδείξτε τις δημιουργίες σας τοποθετώντας τες σε όμορφα κουτιά.

Χαρίστε στους αγαπημένους ένα ιδιαίτερο δώρο μοναδικής αξίας...

christmas diy step 4

Επιλέξτε όμορφα είδη συσκευασίας και δώστε ακόμη μεγαλύτερη αξία στο δώρο σας!

Κουτάκια Δώρου

Χαρτί αφής

Καρτελάκια

Κορδέλες